Adana Saatçi Matbaacı Tabelacı ve Camcılar Esnaf ve Sanatkarları Odamızın KOSGEB Adana Müdürlüğü ile yapmış olduğu prokotol sonucunda verilen Uygulamalı Gİrişimcilik Eğitimlerini tamamlayan kursiyelere sertifikaları odamızın organize ettiği törenle verildi.5 Nisan Cuma Günü Esnaf Odaları Birliği 9.Kat Toplantı Salonunda yapılan törende eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını Oda Başkanımız Celal KONUŞ,KOSGEB Adana Müdürü Mücahit Alper KARCI,Birlik Başkanı Nihat SÖZÜTEK ve Eğitmen Emine Alev ÇAMURDAN'ın elinden aldılar.Törenin açılış konuşmasını yapan Oda Başkanımız Celal KONUŞ 'Kursiyerimizin Milli Ekonomiye üretime ülkemize katma değer ve istihdam sağlamasını temenni ediyorum diyerek konuşmasını ''Sizlerden ricam belli bir ücret karşılığı sizleri KOSGEBLİ yapacağım diyen kişilere lütfen itimat etmeyin.Çünkü Bu eğitimler tamamiyle ücretsiz'' diyerek tamamladı.

Haber Görüntüleme: 821

Haber Tarih: 9 Nisan 2019

Bu sayfayı sosyal ağlarda paylaşın